Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Aperol 1.0L 11%

5.790 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
tradicionális olasz keserűlikőr (Padova, Olaszország)
Szállítási díj: 2.096 Ft
Várható szállítás: 2021. június 22.

Leírás

A név mindent elmond: az Aperol tökéletes aperitif. Sugárzó narancssárga színét és különleges ízét titkos receptjének köszönheti, amelyet 1919 óta változatlan formában őriznek. A recept hétéves (1912-1919) kísérletezés eredménye és olyan minőségi összetevőket egyesíti magában, mint a rebarbara, a narancs, gyógynövények és fűszerek.

Az élénk narancssárga színe példátlan, amely meleg, napos és energikus megjelenést kölcsönöz neki. Az Aperol Spritz lényege az élet felhőtlen élvezete. Ezt az életstílust könnyedén átérezhetjük egy baráti összejövetelen, vagy egy családi találkozón Aperol Spritzet kortyolgatva.

Az eredeti Aperol Spritz receptje:

Tölts meg egy borospoharat legalább félig jéggel, önts bele proseccot, és Aperolt. Adj hozzá szódát és díszítsd egy szelet naranccsal. A sorrend betartásával megakadályozható, hogy az Aperol leülepedjen a pohár alján.

Az elkészítés ideje: 5 perc

  • step 1Egy borospoharat töltsön meg jéggel.
  • step 2Egyenlő arányban tölts bele proseccot és Aperolt.
  • step 3Adj hozzá szódát.
  • step 4Díszítsd egy szelet naranccsal.

Aperitifként az ételhez tökéletesen passzol.

Ha az Aperol Spritzet előételekhez vagy valamilyen kis harapnivalóhoz fogyasztjuk biztosan nem fogjuk megbánni, tökéletes aperitif, remekül párosítható az ételekkel. Velencei szokások szerint az Aperol Spritzet aperitifként  a hagyományos, könnyű, ún. „cicchetti“ ételhez szolgálják fel, amely egy kis szendvics, egy tányérka olíva bogyó és kis adag helyi jellegű ételt jelent.
Az Aperol
Spritz az évek során különleges itallá vált, amely szinte minden alkalomhoz passzol, legyen szó munka utáni baráti összejövetelről, vagy egy kellemes és nyugodt felfrissülésről vasárnapi pihenés idején.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.