Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Biodinamikus és bio borok

A biodinamikus gazdálkodás egy zárt rendszerként definiálható, ami a természet belső energiáján, annak áramoltatásán alapul. Ez a gazdálkodási forma eltér az organikus vagy bio gazdálkodástól. Utóbbiak elsősorban a vegyszermentes termelést helyezik előtérbe, például hogy a szőlőben nem használnak felszívódó kemikáliákat. Ilyen borok pl sziciliai a Caruso & Minini pincészettől a grillo vagy a nero d' avola, de a kategóriában Franciacorták is találhatók. A biodinamikus gazdálkodás a bionál sokkal több, hiszen a szőlész-borász a szőlő saját immunrendszerének megerősítésére, a betegségmegelőzésre törekszik a természet adta eszköztárral. Pl Orsogna pincészet.

Rendezés: