Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bortermelők > DEMUERTE

A WINERY ON Creations egy borprojekt, amely a borkészítést, a dizájnt és a művészetet egyesíti egy rendkívül kreatív borcsaládban. Ez a DEMUERTE.
Pablo Cortés borász felel a borkészítésért, a dizájn és a művészeti projekt vezetője pedig társa Karel Eissner.
Egyedülálló környezetben és terroirról születnek a borok Kelet-Spanyolországban, Murciában. Merész és mediterrán boraik legfontosabb alapanyaga a Monastrell, ami az utóbbi években egyre inkább szárnyaló és felemelkedő  D.O. Yecla régió őshonos kékszőlő fajtája. Ez a helyi fajta -amely már a föníciaiak idejében is jelen volt- tökéletesen alkalmazkodott ehhez a vidékhez. Murcia az a hely, ahol a borokban meg van a potenciál a sokrétűségre és az egyensúlyra, magas aroma intenzitással és nagy gyümölcskoncentrációval. A Monastrell kis, vastag héjú bogyói szeretik a meleg és száraz éghajlatot, ami ideális kombináció mély színű és magas tannintartalmú borok készítéséhez. A borvidéken a Winery On Creations úttörő szerepet vállal a Monastrell fajta modern kommunikációjában és népszerűsítésében. 

Minden Demuerte bor egyedi házasítás, akárcsak a vizuális kifejezésük. A dél-amerikai azték és maya kultúrkörből ismert koponya motívumok a Calaverák minden pompájukban, textúrájukban és színükben díszítik a borcsalád címkéit. A borok erőteljesek, varázslatosan strukturáltak, intenzív gyümölcsökkel és titokzatos fűszerességgel, amelyek fokozatosan feltárulnak, finom összetettséget tárva elénk.
Minőségileg és vizuálisan is rendkívül izgalmas borok amik kétségkívül meg fogják hódítani a fogyasztók szemét és szívét. 

Rendezés: