Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vajra - Barolo "Albe" 2018 vörösbor (Piemont, Olaszroszág)

18.990 Ft
Nem értékelt
száraz minőségi vörösbor, Piemont (It)

Leírás

"Albe igazi szépsége a nap simogatása, amely minden reggel háromszor kel fel a szőlőültetvényeink felett. A természet kivételes egyszerűsége teszi az élet felébredését mindennapi csodává." - Milena Vaira.
 
Az Albe Barolo a legjobb minőséget adó Barolo szőlőültetvényekről szüretelt borok házasítása. Mivel ezek a parcellák különböző lejtőkön fekszenek, különböző kitettségekkel, így a szőlészeknek és a borászoknak lehetőségük van arra, hogy naponta három napfelkeltét láthassanak.
Nincs mese, a Vajra birtok az egyik legelőkelőbben rangsorolt birtok a piemonti nagyok között. Boraik a harmónia, az elegancia és a kifinomultság szobrai, és az Albe területről szüretelt magas minőségű Nebbiolo szőlőkkel ez a bor a legjobb dolog, ami történhet. 
 
A 2017-es év egy sugárzó évjárat, gyönyörű korai egyensúllyal és mégis nagy potenciállal, ami az idő múlásával egyre csak javul. A bor kifejező és intenzív illatú, összetett illatában pirosribizli, cseresznye, túlérett eper és rebarbara illata keveredik mentával és vadvirágokkal, leheletnyi csipkebogyóval, levendulával és édesgyökérrel. Az íz elegáns, finoman rétegzett és fiatalos, érett tanninokkal és maraschino cseresznyével. Páratlan harmónia!
Ezt a Barolot olyan fogyasztók is fel tudják majd dolgozni, akik kevésbé értenek az amúgy nehezen érthető és nagyon elgondolkodtató Barolo stílushoz. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.