Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vermut

Sokan retro italnak gondolják a vermutot, pedig 10-15 féle gyógy- és fűszernövény, illetve borpárlat, illetve cukor hozzáadásával készül, melyek tökélyre szabott arányával, a pontos egyensúly beállításával egy modern, a mai ember szája ízének kedves, természetese édes, izgalmas, modern ital születik. Az utóbbi időben meglepően sok pincészet újra felfedezte magának és saját stílusokat, recepteket dolgoztak ki, a vermut így reneszánszát éli elsősorban Dél-Európában. Olaszország leporolta a régi recepteket és modernizálja őket, Spanyolországban vermut bárok nyíltak az elmúlt években, sikk lett újra vermutot inni. Akár télen, forralva, akár nyáron jégre töltve vagy a negroni koktél alapjaként is fogyaszthatjuk.

Rendezés: